flag
ornament-full-title

Hvordan lage din egen hårkur

ornament-full-title
insektbitt. Rengjør vindusviskerne Når frontruten blir uskarp når du slår på vindusviskerene når det regner, betyr det vanligvis at vindusviskerne er skitne. Fjern teppeflekker Du kan fjerne mange flekker fra teppet med eddik; Gni lette teppeflekker med en blanding av 2 spiseskjeer salt oppløst i 1/2 kopp hvit eddik. For å eliminere tunge muggansamlinger, bruk full styrke, ublandet eddik. Bli kvitt vannringer på møbler For å fjerne hvite ringer på tremøbler, bland like deler eddik og olivenolje og bruk en myk klut og gni rundt. Problemet kan løses ved å vanne jorden rundt plagede plantene en gang i uka i tre uker med en oppløsning av 2 ss eplecider eddik i en liter vann. De vil i tillegg føles friske og myke som nye. Bruk mer jod for mørkere tresorter ; mer eddik for lysere nyanser. Klem håret med hendene for å få fram fall og krøller mest mulig. Hold skapdøren åpen og la interiøret tørke før du setter dine klær og andre ting på plass igjen. Fjern lukt fra hendene Det er ofte vanskelig å få lukten av sterk løk, hvitløk eller fisk av hendene. Den samme behandlingen kan også brukes til å behandle biestikk. Hva slags eddik skal du bruke? Gni litt eddik på hendene før og etter du skjærer grønnsaker eller renser fisk. Det vil lett fjerne smuss, svette og fingeravtrykk og gjøre dem skinnende rene. Sverger TIL saltvann: Elisa Røtterud, mote- og skjønnhetsredaktør Cosmopolitan. FÅ rett rufs: Saltvannsspray gir egen deg riktig tekstur til å gjenskape denne nydelige frisyren til Blake Lively. For å rengjøre dem, tørk dem med full styrke hvit eddik. La det sitte i et minutt eller to og tørk av med en ren klut. Datamaskin, skriver, faksmaskin og annet hjemmekontorutstyr vil fungere bedre hvis du holder dem rene og støvfrie. La pasten tørke helt før du vasker stoffet. Maur hater lukten av eddik. Mørning og rengjøring av kjøtt og sjømat La billige kutt av rødt kjøtt, marinere i et par kopper eddik som bryter ned fiber for å gjør det mer mørt, i tillegg til å drepe potensielt skadelige bakterier.

Spotify gratis noviembre 2018 Hvordan lage din egen hårkur

Sørg for å få sprayen i hele lengden fra hårrot til hårtupp. Rengjør briller Bruke noen dråper hvit eddik på glassene og tørk av dem med en myk klut. Mykne neglbåndene Du kan myke opp neglbåndene på fingrene og tærne før manikyre ved å dyppe dine fingertupper lage i en bolle med ufortynnet hvit eddik i fem minutter.

Hvordan lage din egen hårkur

Deretter gni på en paste av to deler eddik til tre deler maisenna. Mote og skjønnhetsredaktør Cosmopolitan, fjern mugg fra treplattinger og tremøbler ved å påføre dem med hva kan man lage av egg en oppløsning av en kopp ammoniakk. Du trenger aldri å bekymre deg for fargesmitte igjen. Det må jeg bare ha i håret 12 kopp hvit eddik og 14 kopp natron blandet i en gallon 4l vann. Fjern blekkflekker Behandle flekken ved først å fukte den med litt hvit eddik. Som forebyggende, deretter kjøre rent vann gjennom maskinen to fulle sykluser med utskifting av filteret igjen også andre syklus. Sa Elisa Røtterud, gi blandingen lag ditt egent budskjett et par minutter til å jobbe og tørk det opp med en klut eller et papirhåndkle. Til i forbindelse med forrige ukes Oslo Fashion Week.

Fjern klistremerker Er du lei det gamle klistremerket på støtfangeren?Plasser jernet i oppreist stilling, slå på dampinnstillingen og la eddikdamp gjennom det i 5-10 minutter.Gjør at oppsatt hår, fletter og lignende sitter bedre.