flag
ornament-full-title

Lage egne vinetiketter gratis

ornament-full-title
babyshower? I deres galleri kan du se hvor super flot det kan gøres via deres service og selv prøve dig frem. Velg mellom mer enn 130 friske skrifttyper. Du kan også velge fra Canvas bibliotek på over 1 million pce-ac bilder, grafikkelementer og illustrasjoner. Lage en etikett fra Scratch 7 Åpne et nytt dokument i Word 2007 eller et annet tekstbehandlingsprogram. 5, klikk på " Last ned". Åpne et nytt flaskeetikettdesign, det er kjempeenkelt å designe en flaskeetikett. Last opp dine egne bilder, eller velg fra vårt arkivbibliotek med over 1 million bilder, grafikk og illustrasjoner. Skal du selge vannflasker på et sportsarrangement? Hvis du skal servere for eksempel flaskevann på ditt neste arrangement, kan du nå lage egendesignede flaskeetiketter. Du kan også velge fra Canvas' bibliotek på over 1 million bilder, grafikkelementer og illustrasjoner. Velg den PNG-, jpeg- eller SVG-filen du ønsker å laste opp fra datamaskinen. Opprett en ny Canva-konto for å komme i gang med dine egne vinetikettdesign. Lag en vinetikett som folk kjenner igjen umiddelbart ved å laste opp en egen logo og bruke merkenavnets fargepalett og skrifttyper. Malen laster ned til datamaskinen og åpner umiddelbart i Word-dokumentet.

Du trenger, printer, canva er en gratis nettplattform hvor du kan skape fantastiske design. Koster premiumbildene bare 1 for hver bruk. Og kopiere og lime den inn i de andre cellene på siden for å kopiere det. Og klikk på Microsoft knappen øverst i venstre hjørne. Men hvis hvordan du er usikker på ditt design. Word 2007 selvklebende etiketter, og legg lag merke til hvilken type etikett det krever. Det tar bare noen få minutter å lage profesjonelle etiketter for gratis.

Det er gratis å designe vinetiketter i Canva.Biblioteket med etikettoppsett er laget av dyktige designere, slik at du kan lage profesjonelle design av høy kvalitet med kun et par klikk.


Lager trondheim leie Lage egne vinetiketter gratis

Gjør gratis det enda mer morsomt ved å lage flere flaskeetiketter til samme arrangement. Vi trykker 8 stk, lag flaskeetiketter for en merkevare, og resten koster kun USD. Last ned våre iPhone og iPadapper fra App Store eller vår Androidapp fra Google Play for å designe fra kontoret. Fiks på bildene, tweet ditt design eller del det på Facebook. Etiketter" er ikke det en smart funksjon. Samarbeid og få tilbakemeldinger fra andre.

8, klikk " Masseutsendelser " på båndet bar. Lagre designet som en høykvalitets PDF for å skrive ut hjemme eller på en profesjonell skriver.