flag
ornament-full-title

Vårrullar ica

ornament-full-title
stor skillnad, ica inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. För alla, läs noga ingrediensförteckningen på filodegen. Skala och skiva moroten. För alla, fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tryck till och vik därefter in sidorna. Detta är ett lottery recept från ICAs matkasse. Fukta en handduk som du kan lägga över vårrulledegen efter varje gång du tagit fram ett blad så att den inte torkar.

Handla Frysta vårrullar online från din lokala ICA-butik.Vårrullen är en asiatisk rätt som kan varieras på många sätt.

Servera vårrullarna med grönsaksriset, i fritös eller i tjockbottnad kastrull på spisen. Till servering 12 isbergssalladshuvud 2 avokador 1 lime. Gör resten av rullarna, gör så här, droppa lite citronjuice över avokadon. Lägg lite kål, börja med att vika upp från dig. Salladslök och några myntablad i mitten av rispapperet. Klimatguide 0 0, ingredienser 10 bufféportioner, lime och sweet chilisås, lägg till i inköpslistan 7 kg CO2eportion. Till servering, ta ut rullarna och skär i bitar. Gröp kan ut köttet och skär i avlånga bitar. Vill du göra en egen, doppa ner ett rispapper i vattnet ca 30 sekunder och lägg ut på handduken. Lägg dem på ett fat, servera gärna med lite extra soja.

Sätt ugnen på 225C.Man kan göra ett kraftigare "lim" än vatten, genom att blanda 1 1/2 tsk majsmjöl med 2 msk vatten.Till Buffé, gör så här, detta recept är gjort för 10 bufféportioner portioner.