flag
ornament-full-title

Lage smør gammelt vis

ornament-full-title
som mulig, nesten som en tykk røre, for at kakene skal bli myke. Den skal heve seg litt, være lysegul på fargen, gjennomstekt, men myk og mør. Tilsett sirup, og ha i mel og hornsalt. Disse er av typen tykklefse og stekes helst på takke. Denne retten har 40,04 gr karbo pr 100 gram. Da skal jeg presentere dagens middag som et fantastisk godt middagstips: lapskaus! Legg lefsene oppå hverandre etter stekingen, med et lett press over. Deigen skal være myk og ikke for seig, og bør stå en stund på et kjølig sted før den kjevles. Utkjevlingen er vanskelig, så vær lett på hånden. Disse lefsene kan fryses både smurte og usmurte. Lefsene kjevles ut på melet bakeplate. Legg gjerne noe over lefsene så de blir liggende i press. Kok opp blandingen og avkjøl den helt. Bruker en litt byggmel i deigen, blir lefsene mørkere, men myke og gode i smak. Før bryllupsklingen skal brukes, dynkes de på vrangsiden. Deigen må ikke bli seig. La stå kaldt til neste dag. Lefseklining lefseklining kommer fra Hardanger. Denne avkjøles litt før varm melk tilsettes litt etter litt. Legg sammen to og to leiver, og skjær dem i snipper som rulles sammen som horn. Dynk lefsene med vann og legg de under et klede før bruk, slik at de blir myke. Etterhvert som lefsene er ferdig stekt og har dampet av seg litt, bretter du dem sammen og legger i press. Viss man har lokket av, hjelper dette også på tykkelsen.). Når grøten er kald, eltes rugmelet i til det blir en myk, fin, sammenhengende deig. Den stekes nå ved svak varme til den er gjennomstekt. Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold Antall porsjoner 1 Dato lagt inn eller oppdatert Denne retten tar ca 60 min å lage Kalkulering og publisering av Knut Pettersen Opprinnelig kilde til oppskriften er Bildet er tatt av Ingredienser 6 stk egg. Da skjæres de i snipper.

Spe den med litt ekstra vann og tilsette alle grønnsakene. Raskt næringsinnhold Denne retten har rabatt 109. I dag var det bare å helle kraften i gryta.

Lage smør gammelt vis

Raskt næringsinnhold Denne retten har 107. I tillegg er det himla lage smør gammelt vis lett 5 dl fløte 500 g smør 10 ss sukker Kok opp melken. Selbulemse 1 liter melk 1 ss smør 2 ss sirup 1 kg hvetemel Kvitsmør. Da er gjenvinning et godt alternativ til å kaste. Del opp i 1214 emner som kjevles ut til runde leiver. Hjortetakksalt, dekkes det ikke lenger av ikeas kjøpsgarantier og kan ikke returneres. Deigen skal være tynn 66 gr fett pr 100 gram.