flag
ornament-full-title

Lage spørreundersøkelse google docs

ornament-full-title
eksempel på beskrivelse i bildet under. Find this Pin and more. Opprette spørsmål og svaralternativer, skriv inn spørsmål om alder i spørsmålsfeltet. Opprett ny skjemadel, opprett først en ny side i undersøkelsen ved å trykke «Opprett ny del nederst i høyremenyen. For å lage kopi, trykk på kopi-ikonet ved siden av søppelkassen nede til høyre. Du trenger ikke noen lagreknapp, alle endringene dine lagres automatisk mens du skriver. Please try again later. Det er viktig at stiller spørsmål om de samme miljøutfordringene i begge kapitler. Digital didaktikk er et av satsningsområdene til grunnskolene i Bærum kommune i perioden. Da kan vi senere se om det forskjell på hva ulike grupper mener om nærmiljøet vårt: Har gutter/menn andre meninger podatek od wygranej w lotto w norwegii enn jenter/kvinner? Sett inn resten av spørsmålene i denne delen, og skjemaet er klart til bruk. Dokumenter kan alle samarbeide om det samme dokumentet samtidig. Nå starter du spørsmålene med: «Hvor fornøyd er du med ». Trykk på boksen til høyre for spørsmålsfeltet og velg «Flervalg» i menyfeltet. Velg mellom hundrevis av skrifttyper, og legg til linker, bilder og tegninger. Utfør endringer i sanntid Når en annen bruker endrer dokumentet ditt, kan du se markøren til vedkommende idet han eller hun gjør endringer eller fremhever tekst.

Avery Label Merge for å opprette og skrive ut etiketter og navnelapper. This feature is hvordan lage klamme pc not available right now. Chat og kommenter Chat med andre direkte inne i et dokument. Skriv inn denne tittelen for den første hoveddelen av skjemaet. Skolplikt så här gör man, anna Hass blogg glimra, husk å alltid kryss av for Obligatorisk spørsmål hvis du ønsker alle skal svare på spørsmålet. Så får vedkommende en melding, skalaen skal gå fra, først ønsker vi å vite hvor viktige de ulike sidene ved nærmiljøet vårt er for deg.

Lag en ny undersøkelse på egen hånd eller sammen med andre på samme tid.Velg mellom mange fine, forhåndslagde temaer, eller lag ditt eget.Analysér resultatene dine i Google Skjemaer.

cause Kolleger, skriv inn dette som tittel, bytt ut Skjema uten tittel med Nærmiljøundersøkelse for navn på området du har definert som ditt nærmiljø. Fortsett å legge inn spørsmålene som handler om åpningstider viktigheten av de ulike faktorene som påvirker opplevelsen av nærmiljøet. Dokumenter er klar når du er det. Trykk på plusstegnet øverst i menyfeltet til høyre.

Eksempel: Hvor viktig er det for deg at det finnes lekeplasser i nærmiljøet vårt?The Golden Gate Bridge is a suspension bridge spanning the Golden Gate strait, the 1 mile wide, 3 mile long channel between San Francisco Bay and the Pacific Ocean.