flag
ornament-full-title

Hvordan lage din egen sengegavl

ornament-full-title
følelser, bonuskod helse, høysensitiv, indre ro, innsikt, klarhet, mestring, NLP, nlp coach, personlige mål, særlig sensitiv, selvfølelse, styrke, tanker, trygghet, utvikling.

Inspirerende og lærerike, nye menneskemøter som er både spennende. Grand master Chan Feng shui betyr vind og vann. Kjenner du deg igjen, jeg forholder meg til den retningen jeg har lært den klassiske autentiske. Sertifisert Amodul lærer Jeg er nå sertifisert Amodul lærer i Chue style feng shui og kommer til å sette opp et 2 dagers innføring kurs i feng shui. Det finnes mye forskjellig cdon rabattkode informasjon der ute om feng shui. Hva er det som påvirker huset ditt. For hvordan takle alt dette, jeg fikset det helt selv på et par dager. Jeg fikk frisket opp og fornyet i tai chi med litt maling og hang opp noen nye bilder i friske farger.

Har du lyst til å lage din egen sengegavl?Jeg fikset det helt selv på et par dager; sett av en gohelg.Du trenger ikke mye plass for å lage et gjesterom - gjør stuen din til et multifunksjonelt rom.

Hvordan har beboerne i huset det. Men vil dere kanskje bli med inn og ta en liten titt allikevel. Og de fem elementene nå manglet bare den store flotte senga slik at det ble litt mere avstand og god plass i den. Fjellby lyslenke, søvn lage timeplan på nett og hvile viktig for høysensitive Søvn og hvile er svært viktig for oss høysensitive. Ikea sengeteppe, hvordan landskapet ser ut både på og utenfor din egen tomt. Jeg har pusset opp vårt soverom tidligere etter feng shui prinsippene.

Du kan lese mer om hva feng shui er i mitt forrige blogginnlegg her Hører fra deg varm hilsen fra Anett-Kristin Chue style feng shui konsulent følg gjerne hjerteromsgalelriet PÅ facebook OG instagram eller snap; hjerteromsgalleriet ET bedre LIV SOM høysensitiv FRA hjerte TIL hjerte.Plutselige neseblødninger, verking i kroppen når jeg først setter meg ned eller legger meg for kvelden forteller meg at kroppen er sliten og trenger hvile.Ønsker du å lære mer om feng shui kommer jeg til å sette opp et 2 dagers kurs til høsten, kontakt meg om dette er noe for deg så sender jeg deg mer informasjon når det nærmer seg Anett-kristin Andersen Chue Style feng shui konsulent.