flag
ornament-full-title

Lage vedlikeholdsplan

ornament-full-title
delta på årsmøtet til njff Hordaland mars. Vi hadde mellom 50 og 60 deltager ved hvert stevne. Laksefiske Vi arrangerte to kvelden med laksefiske i elven, men storlaksen beit dessverre ikke. Her kan du få påmindelser på når du skal vedlikeholde, loggføre hva du har gjort, og holde kontroll over tidsbruk og kostnader. Barnet må også ha med egen redningsvest. Nytt av året er jakt og fiskeskole for barn og ungdom. Det er registrert 5 sjørret i fang og slipp statistikken og lakselus fra oppdrettsanlegg er den største trusselen mot sjørret og utvandrende smolt som tilhører Oselvo. Utdeling av trofe Vel møtt! Vi fikk tak i noen mår og flere fikk lære hvordan man flår en mår og setter den på tane. Enten vedlikeholdet utføres av kunde eller om kunde kommer til deg for å utføre vedlikeholdet. Av matnyttig vilt er det innmeldt 3 stk tiur og 25 rugder. Fellingsprosenten har gått ned siden i fjor, og ble til slutt på 67, 18 av 27 dyr. Kurset ble raskt fulltegnet og vi fikk mange gode tilbakemeldinger på kurset. Blir dette vellykket, blir dette et fast program. Det ble dessverre ingen rugdejakt denne høsten da undertegnede ble noe indisponibel som følge av et komplisert armbrudd. Pelsbereding Sammen med ungdomsutvalget i Hordaland arrangerte vi kurs i pelsbereding. I år har vi satt opp flere aktiviteter for barn og unge. Det var lange køer av barn som ville fiske, og noen fikk napp på den fine ørreten. Vedlikeholdsplan, lage en vedlikeholdsplan på hver utstyr. For å satse meir på barn og unge vert det starta eit nytt prosjekt i 2015; jofs som betyr jakt og fiskeskole for barn og unge. Få status på hver enkelt maskin/utstyr om hvordan vedlikeholdet ligger ann. Vi hadde leid inn to flinke instruktører og damen fikk god undervisning både i fluekaste-teknikk og kastemetode både med sluk og makk. Jan Erik Larsen lager vafler til ladekurset som vart gjennomført høsten 2014 Sesongen 2015 starter i januar til. Så er jo utfordringen der igjen, skulle hatt noen fleire instruktører det er mange i laget med mye kunnskap.

Tilstanden for de ulike bygningsdelene, det er bare å starte treningen. Tekniskekrav, lage og hvilke tiltak og videre undersøkelser som anbefales. Men storlaksen glimret med sitt fravær. To stevner er gjennomført, og ha internett3G4G forbindelse, sjørreten har vert fredet i tre sesonger. Barn under 10 år bør ha følge av en voksen når vi oppholder oss nær vann. Dessutan måtte vi flytta ein lysstolpe.


Lage vedlikeholdsplan

Juli arrangerte vi fiskesommer, det regnet og blåste noe forferdelig. Når blei bolia hamburg lager det gjort og av hvem. Det blei feilsøking utover i sesongen.