flag
ornament-full-title

Lage blomsterkasse i tre

ornament-full-title
blomsterkasse situasjonen, anlegg treet dypt nok til at knoppen union som ligger nærmest rotsystemet er plantet like under jordoverflaten. Umiddelbart etter planting, beskjære treet tilbake til en 24-30 inches. For å bygge blomsterkassen trenger du: 6 bord, 50 cm lange (20 x 92 mm) 6 bord, 30 cm lange (20 x 92 mm) 2 bunnplanker, 46 cm lange (20 x 92 mm) 2 lekter, 21 cm lange (45 x 33 mm) 4 ben,. På den måte kan du tilpasse til slutt om det blir skjev eller ustabil. Fest langsidene på kortsidene. Dette tvinger lemmer for å vokse under snittet og danner et stillas forgrening system. Så er det bare å legge på plass bunnbordene - de trenger ikke å skrues fast. Bli abonnent i dag, få magasinet i postkassen og øyeblikkelig tilgang til over 1000 byggeveiledninger. Klikk på knappen "Last ned artikkel" og få artikkelen i høy oppløsning. Kjøp abonnement, hvis du ikke er abonnent, kan du alltid kjøpe artiklene våre enkeltvis til full pris. Velg et sted å plante epletrær som er godt drenert og mottar minst seks timer med sol hver dag. Kjøp artikkelen for 29 kroner, last ned. Mulch sparer fuktighet og hindrer konkurranse fra ugress. Her viser vi hvor lett det er, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre gjør det selv-prosjekter. Legg et annet program en måned senere hvis ny vekst var ikke minst 12 inches året før. Gjør det samme på andre siden. Blomsterkassen kan du bygge i den størrelsen du ønsker. Til slutt fester du begge skruene. Vi har valgt trykkimpregnert for å øke levetiden. Epletrær dyrkes med hell i Louisiana ved hjelp av høyre planting og voksende prosedyrer. Grav et hull med en spade som er stor nok til å enkelt tilpasse rotsystemet av hvert eple tre som er plantet.

Men øke mengden til to kopper hver gang. Det andre året spre en kopp gjødsel rundt basen av tre i mars. Ligger over rotsystemet harry findlay professional gambler og er en lett identifiseres misdannede eller hovne området ved foten av stammen. Kan kassene holde i minst fem år hvis du fôrer dem med plast slik at jorda ikke kommer i kontakt med treet.


Lage blomsterkasse i tre, Lage gyozapapir

Ikke tilsett gjødsel eller jord endringer til jord på denne tiden så treet kan tilpasse seg den stedlige masser. Dette er blomster som tåler kalde netter. Sett sammen kortsidene med beina, da blir den stående lage på bakken. Epletrær egnet for dyrking hva i den nordlige USA vil ikke vokse skikkelig i Louisiana. Gjødsle jevnlig med høyt nitrogengjødsel med en gjødsel rasjon av 2100.

Lage blomsterkasse i tre! Hvordan lage god frossen pomfri