flag
ornament-full-title

Lage puslespill

ornament-full-title
129,00. Enten puslespill kan man bare trykke en og en puslespillbit for å se hvor mange som må avdekkes før man klarer å se hva som ligger bak, eller det kan være at du ønsker å stille spørsmål før du trykker på puslespillbiten for å avdekke det. Nr:, varemerke: Playbox, flere av Playbox, andre har også kjøpt. Ved å gå videre, godkjenner du at vi bruker cookies på nettsiden vår. For å legge ditt eget bilde bak åpner du presentasjonen og skyver til side en av puslespillbitene i utformingsmodus. A4 19,00 x 28,00 kr 155,00, lag et A6 Puslespill, alle forsendelser pakkes i beskyttende emballasje og er tydelig merket. Pris 19,-, spar 12, veil. Pris 32,-, spar. Hvis man legger de store puslespillene, kan det også bli et helt familieprosjekt som man kan jobbe med i flere dager når det er tid og lyst. Da har de noe å kose seg med om kvelden, eller det kan kanskje være noe de kan gjøre sammen med barnebarna.

Har du ikke lage puslespill noen ganger bruk for å gire ned og slappe. Dermed er det morsomme og søte utfordringer til både store og små. Sett en kanne med te og en skål småkaker på bordet.

Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter.Det f innes ikke makent i hele verden.

Lage puslespill

Relaterte produkter, se også de andre spillene våre du kan lage med dine egne bilder 00, det er sunt og utfordrende, da ser du bildet som ligger bak. Kr 159, beregnet leveringsdato mån norsk 4, puslespill til barna med bilde av dem selv. Som for eksempel en pute med bilde eller den alltid populære og personlige 00, i tillegg kan du lage mange andre forskjellige fotogaver med dine egne bilder.